Rackets bespannen en balansen

Binnen 24 uur klaar

Wij bespannen, tennis-, badminton-, en squashrackets. Tennis is tegenwoordig niet meer seizoensgebonden, maar gaat het hele jaar door, net als onze service. Eerste vereiste is een goed racket, daarin hebben wij een uitgebreide collectie, met de mogelijkheid eerst verschillende rackets te proberen.

Bespanservice is altijd binnen 24 uur mogelijk en ‘s ochtends gebracht ’s middags klaar behoort ook tot de mogelijkheden.

Een uitgebreid assortiment

Natuurlijk hebben we een grote keuze als het gaat om snaren en grips. Jaarlijks moet een snaar vervangen worden om de optimale eigenschappen van zowel racket als bespanning te garanderen. Wij hebben een meetmachine om de bespankracht van de oude snaar te meten en we kunnen de stijfheid van het racket meten zodat we een gefundeerd advies kunnen geven over de gesteldheid van uw racket.

Dé expert

Naast onze bespanservice zijn wij al 25 jaar gespecialiseerd in het balansen en verzwaren van uw rackets. Indien u bij ons 2 dezelfde of meer frames aanschaft, maken wij ze kosteloos exact gelijk qua gewicht en balans voor u (af fabriek zit er altijd een paar gram verschil in). Veel Nederlandse (sub)toppers maken al langere tijd gebruik van onze balansservice.

Tennis kleding en accesoires

Ook voor tenniskleding en accessoires kunt u bij Sima Sport en Shoes terecht. Klik op onderstaande knop voor meer informatie!

Laat nu je rackets bespannen!

Volg ons ook online