Sidas inlegzolen

Overige artikelen

Inlegzolen op maat, want iedere voet is anders.

De tijd dat de wintersporter en wandelaar met zere voeten genoegen moest nemen ligt gelukkig achter ons. De pasvorm van de schoenen is de laatste jaren al sterk verbeterd, maar wat niet veranderd is, is de enorme diversiteit in  voeten, kuiten en onderbenen, die immers bij geen twee mensen exact gelijk is. Dit gegeven heeft specialisten op het gebied van inlegzolen aangespoord de pasvorm verder te individualiseren.

Pijnlijke voeten zijn verleden tijd

Bij Sima Sport bieden wij diversen oplossingen voor pijnlijke voeten aan. Zo hebben wij naast een ruime collectie standaard zooltjes ook de Sidas 3Feet en Sidas Flashfit technologieën geadopteerd om iedere voet van het juiste zooltje te kunnen voorzien. Wij meten u graag de best passende zool aan bij ons in de winkel.

Sidas Flashfit

De Flashfit ™ technologie maakt het mogelijk 75% van uw steunzolen aan te passen  in slechts een paar minuten.  De bootfitter verwarmt een voorgevormde binnenzool en past het aan uw voet aan in minder dan 5 minuten. Slechts een deel van de binnenzool kan volledig worden aangepast aan uw voet, het andere pre-vormige deel blijft ongewijzigd wanneer het wordt verwarmd.  Met Flashfit ™ inlegzolen, heb je meer kracht, controle en comfort. De Flashfit ™ inlegzolen zijn geschikt voor ieder soort schoen.

Sidas 3Feet

Heb je platte voeten, hoge voeten of ertussenin? Sidas biedt een biomechanische constructie-oplossing genaamd 3Feet® die het mogelijk maakt om producten te maken die zijn aangepast aan drie soorten voetboog: voeten met een hoge voetboog (hoog), voeten met een lage voetboog (plat) en voeten met een normale voetboog (medium). Bij Sima Sport meten wij uw voeten op om te bepalen welke zool voor uw voet het beste is.

Maak nu online een afspraak!

Of bel voor de mogelijkheden, u kunt ons tijdens openingstijden bereiken op 0104704242

Volg ons ook online