Wintersport

Sportartikelen

Winter bij Sima

oor velen de leukste en mooiste vakantie van het jaar, die wel een aantal speciale voorzorgsmaatregelen eist. Warmteondergoed van merken als Craft, Campri of Nike zijn onontbeerlijk. Ook de tweede laag van bijvoorbeeld Luhta of Icepeak is voor de koudere dagen belangrijk. Jack en broek, van waterdicht en ademend materiaal spreekt voor zich en die hebben wij dan ook in een ruime sortering van Luhta, Icepeak, Tenson, Head. En een bril, een helm handschoenen en rugprotectie mogen natuurlijk niet ontbreken. Van Sinner, Uvex, Salomon, Reusch en Leki hebben wij een uitgebreide collectie

Maak u klaar voor de wintersport

Ook voor ski’s, snowboards en de bijbehorende schoenen kunt U bij ons terecht. Altijd met professioneel advies, waarbij opgemerkt dat Marc en Mitchell al jarenlang jaarlijks alle ski’s testen die de leveranciers op de markt brengen. Hier wordt dan een selectie voor onze verkoop uit gemaakt. Head, Fischer, Rossignol, Dynastar, Salomon, Atomic zijn onze merken ski’s.

Skischoenen op maat

Skischoenen worden bij ons al sinds 2013 speciaal aangepast aan Uw voeten, en dan hebben we het over het vervormbaar maken van de buitenschalen waarna de schoen om U voet “gevacuumeerd” wordt, tegenwoordig al vanaf € 269,-.

Lees hierover meer door op de button hieronder te klikken.

Onderhoud

Uw eigen materiaal kunt U bij ons op professionele Reichmann en Wintersteiger apparatuur laten repareren, slijpen en waxen, zodat U met grip en controle op de berg van Uw wintersport kunt genieten.

Klik voor meer info en de prijzen op de onderstaande button.

Skiverhuur

Huren van alle ski’s, snowboards en de schoenen, helmen en sneeuwkettingen kan bij ons natuurlijk ook. Alle te huren materialen zijn nooit ouder dan 3 jaar, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en up-to-date materiaal. Door onze eigen werkplaats spreekt het vanzelf dat u het materiaal compleet geserviced mee krijgt en altijd elektronisch afgesteld. 

Zie de prijzen door op onderstaande button te klikken.

Waar blijft de sneeuw nou?!

Volg ons ook online