Zaalsporten

Sportartikelen

Voor iedereen!

Of het nou handbal, korfbal, badmin of een andere zaalsport is, bij Sima kunnen we elke zaalsporter van dienst zijn. Hieronder leggen we uit in welke zaalsporten we gespecialiseerd zijn en wat we voor de sporters kunnen betekenen!

handbal

Bij Sima Sport bent u aan het juiste adres voor al uw handbal benodigdheden. Wij bieden een ruime collectie schoenen, outfits, ballen, en accessoires aan van topmerken als Hummel, Asics, Mizuno, Rucanor, en Select.

Verdediger, spil of buitenspeler – Sima heeft de juiste handbalschoen voor je. Ontdek welke je nodig hebt. Handbal is een van de snelste, zwaarste en meest veeleisende sporten die er zijn. Als speler moet je fit, nauwkeurig, snel en wendbaar zijn – en een paar schoenen hebben waarmee je je talenten en vaardigheden optimaal kunt benutten. Maar niet iedereen zoekt dezelfde eigenschappen in een schoen. De één geeft de voorkeur aan pure snelheid, de ander wil rotsvaste stabiliteit. Gelukkig heeft Sima handbalschoenen in meerdere stijlen zodat je de schoen kunt kiezen die het beste bij jouw spel past.

Volleybal

Volleybal is een snelle, fysieke sport waarbij alles draait om kracht en wendbaarheid. De schoen en outfit die daarbij horen moet ook bij jouw eigen vaardigheden passen. Elke speler heeft andere vaardigheden: de een blinkt uit in laag en verdedigend blokkeren, de ander kan juist hoog springen om te proberen de bal uit het net te houden. Of je nou een snel springende blocker, een krachtige hitter, een wendbare, flexibele libero of een tactische setter bent, elke speler heeft een schoen nodig die past bij zijn specifieke stijl en fysieke eigenschappen. Daarom heeft Sima een breed assortiment volleybalschoenen waar die van jou zonder meer tussen zitten.

Ongeacht je stijl of positie in het veld, en of je nou een beginner, een gelegenheidsspeler of een allroundspeler bij een club bent, een goede universele volleybalschoen moet in elk geval de volgende eigenschappen bezitten:

  • Uitstekende grip – de baan kan nog wel eens glad zijn
  • Beschermende demping in verband met de stoten en schokken die eigen zijn aan een harde baan
  • Laterale stabiliteit zodat je niet uit balans gebracht wordt door plotselinge wendingen

Korfbal

Ook op korfbal gebied kunnen wij iedereen in de sport benodigdheden voorzien. Wij hebben een ruime collectie van topmerken als Asics, Mizuno, Adidas, en Hummel.

Bij Sima Sport hebben we een divers assortiment korfbalschoenen zaal en korfbalschoenen veld. De korfbalschoenen indoor hebben een zool die perfect geschikt is voor in de zaal. De korfbalschoen laat geen donkere strepen achter en bied perfecte grip. De korfbalschoen veld hebben een meer grove zool zodat ook op de (kunst)grasvelden voldoende grip gegarandeerd kan worden. De korfbalschoenen buiten en korfbalschoenen binnen zijn zowel voor dames als voor heren verkrijgbaar.

Badminton

Sima Sport biedt ook voor de badmintonner een ruime collectie rackets, schoenen, outfits, en accessoires aan, van merken als Carlton, Rucanor, Asics, Mizuno, en Hummel.

Bij de keuze van een badmintonschoen kies je tussen snelheid en stabiliteit. Sla je hard vanaf de baseline of voel je je prettiger bij het net? Badminton klinkt heel makkelijk: 2 tot 4 spelers, een shuttle en een net. De regels zijn ongecompliceerd en de baan is compact. Topspelers en clubspelers weten wel beter: de positionering op de baan is van cruciaal belang, snelheid en wendbaarheid zijn onmisbaar en gevoel voor tactiek is essentieel. Spelers hebben bovendien verschillende stijlen. Er zijn hoog springende aanvallers met snelle, acrobatische netballen als specialisme. Anderen spelen een langer, meer berekend spel, waarbij ze met slimme lifts en clears fouten bij hun tegenstanders forceren. Gelukkig heeft Sima diverse soorten badmintonschoenen zodat je de schoen kunt kiezen die het beste bij jouw spel past.

Volg ons ook online